Tervetuloa tutustumaan aktiiviseen meditaatioon ja meditoimaan yhdessä. Kevätkaudella 2023 aktiivista meditaatiota Raumalla noin 1-2 kertaa kuussa, alkaen to 19.1. Gibberish/No Mind -meditaatiolla.

”Pelkkä hiljaisuudessa istuminen ei auta. Sillä hetkellä, kun istut hiljaa, näet kaikenlaisten asioiden liikkuvan sisälläsi; sinusta tuntuu, että on melkein mahdotonta olla hiljaa. Heitä ne asiat ensin ulos, niin voit päästä luonnolliseen lepotilaan. Todellinen meditaatio alkaa vasta levossa. Valmistaaksemme kehomme istumaan hiljaisuudessa, meidän on ensin liikutettava sitä”.
– Intialainen mystikko Osho –

Tulemme tekemään kevään aikana erilaisia aktiivisia meditaatioita, pääasiassa Oshon luomia (esim. Kundaliinimeditaatio, Gibberish), mutta myös muiden (esim. Our Sacred Earth).

Paikkana Naturelli (Syväraumankatu 14, Rauma).

To 19.1.2023 18-19.30 Gibberish / No Mind -meditaatio @Naturelli

Muut päivät tarkentuvat lähempänä.

Osallistumismaksu 10 €/kerta.
Ilmoittauduthan ennakkoon: puh. 050 379 2130 tai info@luonnonmieli.com.
Voit osallistua yksittäisiin kertoihin tai vaikka kaikkiin.

Meditaatiot ohjaa Hanna-Maria Lehtonen (mindfulness-ohjaaja, hengitysterapeuttiopiskelija)

* * * * * * * * * * * * * * * *

Gibberish / No mind -meditaatiosta:
Gibberish eli siansaksameditaatio on tapa puhdistaa mielesi. Meditaatiossa hyödynnetään katarktista tekniikkaa, joka kannustaa ilmeikkäisiin ääniin ja kehon liikkeisiin. Tämän ensimmäisen osan jälkeen seuraa istuen / maaten tehtävä syvä sulautuminen ja hiljainen rentoutuminen. Tämä meditaatio on mainio tapa purkaa keho-mielen jännitteitä ja löytää rentouden tila.

”Rakastan tätä meditaatiota koska se auttaa näkemään matkan päästä kuinka paljon hulluutta mieli raahaa mukanaan, miten sillä voi leikkiä ja sitten unohtaa… Puhukaamme hölynpölyä, että tulisimme järkiimme”. -Devapath-

* * * * * * * * * * * * * * * *

Kundaliinimeditaatiosta:
Kundaliinimeditaatio on aktiivinen meditaatio, joka auttaa energiaamme virtaamaan ja muuttumaan iloksi. Tämä meditaatio rentouttaa ja auttaa päästämään irti.

Meditaation ensimmäisellä puoliskolla annamme liikkeen (tärinän ja tanssin) avulla kehomme vapautua jännityksistä ja tukoksista, ja tämän vapautetun energian muuntua iloksi ja autuudeksi.
Toisella puoliskolla hiljennymme paikoilleen, havainnoimaan ja todistamaan mitä meissä tapahtuu, ja sallimme tämän energian virrata ja nousta ylöspäin hiljaisuudessa.

Paikalta löytyy muutamia istuintyynyjä ja joogamattoja. Halutessasi voit ottaa myös omat alustat sekä viltin mukaan. 

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Our Sacred Earth -meditaatiosta:
Tämä kaunis Veereshin luoma meditaatio on voimakas viesti, joka muistuttaa kuinka suuri vastuu meillä on pitää huolta kauniista planeetastamme huolehtimalla itsestämme. Jokainen meistä voi luoda pienen muutoksen aallon katsomalla sisäänpäin ja avaamalla sydämemme itsellemme, toisillemme ja pyhälle maallemme.
Meditaatiossa ravistat pois stressiä ja huolia, jotka estävät sinua nauttimasta elämästä. Tunnin aikana rentoutamme mieltä ja kehoa ravistelun, tanssin, hiljaisuuden ja kohtaamisen/halauksen kautta.

Tietoa meditaatioista löytyy myös facebook-tapahtumasta.