Minä on itsensä rakastamisen ja eheytymisen teemalla kulkeva valmennuskurssi, jolla löydät sisäisen vahvuutesi ja opit tekemään viisaampia valintoja oman hyvinvointisi puitteissa, kohti vapaampaa ja nautinnollisempaa elämää.

Saat vahvistusta sisäisen rauhan kokemiseen ja luottamuksen tuntemiseen. Tule mukaan kurssille ja tee tutkimusmatka itseesi!

Ajankohta: Lauantaisin 7.4.-28.4.2018 klo 11-13.30.
Kurssipaikkana toimii Energiahuone Enkelinkosketus (Kauppakatu 23, Rauma).
Kurssin hinta nyt 249€ (Arvo 320€)

Minä -kurssi on sinulle joka haluat:
• oppia rakastamaan omaa kehoasi ja sisäistä sinua
• hyväksyä itsesi sellaisena kuin olet, mutta kenties häpeät jotain itsessäsi tai koet, että joku asia sinussa rajoittaa elämääsi
• luopua vanhoista ajatusmalleista, traumoista, loukkauksista, jotka eivät palvele sinua enää, ja saada tilaa uudelle. Opit irrottautumaan kielteisyyden ja huolen kierteistä, ja vahvistamaan positiivisia tunteita. 
• konkreettisia työkaluja ja vauhtia omaan kasvuprosessiisi ja henkiselle polullesi
• oppia tunnistamaan omaa energiaasi ja voimistamaan sitä
• oppia chakrojen merkityksestä omaan hyvinvointiisi ja maadoittumista
• haluat astua elämään, joka on nyt eikä ”sit ku”

Kurssi on yhdistelmä tietoisen läsnäolon, energiaparantamisen ja Horstmann-terapian menetelmiä.

Kurssi sisältää:
• 4 yhteistä tapaamiskertaa, a’ 2-2,5h (ks. tarkempi sisältö edempänä)
• 2 henkilökohtaista hoitoa (Horstmann-hoito ja energiahoito) oman prosessisi tueksi
• 1
 henkilökohtainen valmennusohjaus (30 min)

Kurssin hinta tällä paketilla 249€ (Arvo 320 €)

Huom! Voit ottaa myös laajemman kuusi erilaista hoitoa sisältävän hoitopaketin kurssin yhteyteen, jolloin kurssin hinta hoitoineen on 349 € (Arvo 500€)
Katso lisätiedot laajemmasta paketista alempana!

♥Varaa paikkasi kurssille Enkelinkosketuksen verkkokaupassa! ♥

Ohjaajina ♥Minä -kurssilla toimivat Horstmann-diplomiterapeutti Taina Pyhältö, energia- ja ayurvedahoitaja Kirsti Rosvall ja mindfulness-ohjaaja Hanna-Maria Lehtonen.

 

Minä-kurssilla:

 • Opit hyväksymään itsesi paremmin ja arvostamaan itseäsi. Olet se tärkein ihminen itsellesi, ja sillä millainen suhde sinulla on itseesi, on suuri merkitys hyvinvointiisi ja onnellisuuden kokemukseesi.
 • Perehdymme uskomuksiin ja sisäisiin ohjelmointeihimme. Opit tunnistamaan omia ajatusmallejasi ja tiedostamaan sisäistä puhettasi. Saat työskennellä näiden kanssa ja purkaa niitä mielenrakenteita, joiden et enää koe palvelevan sinua. Uskomuksemme ja sisäinen puheemme eli elämämme aikana meihin syntyneet ohjelmoinnit toimivat linsseinä siihen, miten näemme itsemme ja ympäröivän maailman. Kun sinulla on hyvä suhde itsesi kanssa, myös maailma näyttää paremmalta. Eli sisäinen muutos muuttaa aina myös kokemustasi maailmasta.
 • Tietoisen läsnäolon harjoitteiden kautta opettelemme olemaan tässä hetkessä ja tämän hetken hyväksymistä. Opit pysähtymään itsesi äärelle, ja suhtautumaan myötätuntoisemmin itseäsi kohtaan.
 • Opit irrottautumaan kielteisyyden ja huolen kierteistä, ja vahvistamaan positiivisia tunteita. Mielelle on ominaista tarrautua kielteisyyteen, koska evoluution myötä tiedostamattomasta muististamme on kehittynyt kielteisesti vinoutunut (aivot huomaavat kaiken kielteisen myönteistä nopeammin). Voit kuitenkin harjoittaa mieltäsi suuntautumaan kohti postiivisia asioita. Se mihin kohdistat huomiota vahvistuu ja lisääntyy. Voit tehdä valintoja, millaisia asioita haluat elämääsi ja miten kohtelet itseäsi; suuntaudutko negatiiviseen vai positiiviseen. Opettelemme kurssilla positiivisen vahvistamista, kiitollisuutta ja hyvän vastaanottamista.
 • Opit löytämään sisäisen voimasi ja vahvistamaan sitä:
  Meissä jokaisessa on voimaa enemmän kuin tiedostamme. Sisäinen voimasi auttaa sinua pysymään omassa energiassasi ja niissä päätöksissä joita teet. Olet saattanut kohdata elämän varrella tilanteita, jotka ovat saaneet sinut pois ”itsestäsi”, ja kadottamaan sisäisen voimasi. Kurssilla voit löytää sisäisen voimasi uudelleen, ja vahvistaa sitä.
 • Perehdymme chakroihin ja maadottumiseen oman hyvinvoinnin tukena
  Chakrat ovat energiakeskuksia joita pitää huoltaa säännöllisesti. Saat kurssilla tietoa chakroista ja opit itse tasapainottamaan niitä. Saat kurssilta mukaan myös oman visualisaation. Chakratasapainotus kuuluu myös kurssin sisällä oleviin hoitoihin. Kurssilla opit myös mitä tarkoittaa maadoittuminen, ja mitkä ovat hyviä keinoja maadoittua. On tärkeä pysyä hyvin maadoittuneena. Silloin ajatuskin kulkee ja pystyt keskittymään asioihin paremmin.
 • Perehdymme kehon ja mielen vahvaan yhteyteen. Keho ja mieli toimivat yhdessä ja on tärkeää oppia kuuntelemaan niitä molempia. Mieli on voimakas, ja se voi viedä meitä välillä minne sattuu ilman, että olisimme tietoisesti valinneet tietä. Elämme myös usein syvällä mielessämme ja unohdamme kehomme. Saat kurssilta työkaluja, jotka auttavat sinua tiedostamaan ajatusmaailmaasi, ja kuuntelemaan itseäsi ja tuntemuksiasi, ja arvostamaan myös kehoasi. Ajatusmaailmasi selkeytyy ja se auttaa sinua tasapainottamaan myös kehossasi olevat feminiinisen ja maskuliinisen energian. Saat myös tietoa ruokavalion tärkeydestä Ayurvedan näkökulmasta ja kehon hyvinvoinnin kannalta.
 • Kurssin myötä saat tilaa uudelle: Opit tekemään viisaampia valintoja oman hyvinvointisi puitteissa – kohti vapaampaa ja nautinnollisempaa elämää. Saat vahvistusta sisäisen rauhan kokemiseen ja luottamuksen tuntemiseen.

Kurssi on tuhti paketti teoriaa ja omakohtaista työskentelyä teeman puitteissa. Työskentelemme ”yhdessä erikseen”, eli kukin työstäen itsensä kanssa omaa prosessiaan. Saat tarvitessasi tukea muulta ryhmältä, mutta saat kuitenkin keskittyä itse rauhassa itseesi ja omaan prosessiisi.

Kurssipakettiin kuuluvat henkilökohtaiset hoidot on tarkoitettu tukemaan ja vauhdittamaan omaa prosessiasi. 

Kurssin hinta siis kahdella hoidolla (Energia + Horstmann) on nyt (12.3. asti) 249 €!

Kurssin hinta laajalla hoitopaketilla superhintaan 349 €!
Sis. energiahoidon, chakrahoidon ja Ayuerveda-päähartiahieronnan sekä kolme Horstmann-hoitoa (kehon linjojen avaus, vanhempien aikojen ja nykyaikojen tukoksista vapautuminen). Kurssikertojen ja hoitojen yhteenlaskettu arvo yhteensä 500€.

Varaa paikkasi kurssille Enkelinkosketuksen verkkokaupassa

Kysy lisää kurssista: hansulehtonen@gmail.com / puh. 050 3792130 tai ilmoittaudu mukaan täältä!

 

Mikä Horstmann?
Horstmann-terapia perustuu siihen, että vanhat vammat ja negatiiviset kokemukset varastoituvat kehon solumuistiin erityisesti lantion alueelle sekä hartioihin ja jalkoihin.Energiatukokset voivat aiheuttaa asentovirheitä, kipua ja epätasapainoa koko elimistössä. Nämä tilat voivat altistaa meidät myöhemmin sairauksille ja onnettomuuksille.
Horstmann tekniikalla parannetaan fyysisellä tasolla nivelten ja lihasten liikkuvuutta, selkäkipua ja lonkan asentovirheitä. Tunnetasolla vapaudutaan vanhoista ajatusmalleista ja muodostetaan uusia ajatustapoja. Lue lisää Horstmannista täältä.

Mikä Mindfulness?
Mindfulness eli tietoinen läsnäolo tarkoittaa tämän hetkisen kokemuksen tietoista havainnointia ja hyväksymistä. Mindfulnessin harjoittamisen on tutkitusti todettu mm. vahvistan tunnetaitoja, lievittävän ahdistusta, vähentävän stressiä, parantavan itsetuntemusta, keskittymiskykyä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Mindfulness ei ole sidottu mihinkään uskontoon, vaan harjoitukset sopivat kaikille. Mindfulness on erinomainen väline tutustua itseensä paremmin ja oppia olemaan rauhassa tässä hetkessä.

Mikä ayurveda?
Ayurveda perustuu tuhansia vuosia vanhaan Intialaiseeen lääketieteeseen. Ayurvedassa katsotaan ihmistä kokonaisuutena. Keho- ja mielityypit vata, pitta ja kapha ovat ne  joiden mukaan lähdetään rakentamaan hyvinvointia. Ayurveda pyrkii estämään ja helpottamaan sairauksia, siinä ruoka on lääke. Ayurvedaan kuuluu myös paljon rentouttavia hoitoja ja hierontoja. Hoidot tehdään oman kehotyypin öljyllä sekä aineenvaihduntaa aktivoiden. Marmapisteiden pyörittely kuuluu hoitoon. Ayurvedan mukaan kehossamme on 107 marmapistettä (elämänenergiapistettä). Pään ja kasvojen alueella niitä on 37. Pisteitten aktivoiminen hoitaa sisäelimiä, verenkiertoa, niveliä ja saa kuona-aineita tehokkaasti liikkeelle.
Kurssiin kuuluva Pää- ja kasvohieronta mm. poistaa stressiä, rentouttaa sekä lisää aineenvaihduntaa.

Kurssia ei ole tarkoitettu terapian korvikkeeksi.

heart-shape-1714807minä2pieni