Ota haltuun välineet levollisempaan yrittäjyyteen ja tule mukaan päivittämään stressinhallinnan EA-pakkisi!

Stressinhallinnan ensiapupakki -koulutus yrittäjille
– järjestetään kysynnän mukaan –

Muisti pätkii, keskittyminen tökkii, ahdistaa ja on vaikea olla aidosti läsnä?
Stressi tekee meistä epätehokkaampia ja tyhmempiä, ja vaikuttaa laajasti niin toimintakykyymme kuin hyvinvointiimme ja terveyteemmekin.  Stressin tilassa aivojemme viisaimmat osat ovat pois pelistä – ja tässä tilassa harvoin osamme miettiä itselle parhaaksi olevia ratkaisuja tai tehdä viisaita valintoja. Siksi on tärkeää, että meillä on olemassa sekä
a) ymmärrystä siitä, miten stressi meihin vaikuttaa että
b) työkaluja ja välineitä, joilla tässä tilassa katkaista kierre ja rauhoittaa tilanne – eli  ottaa taas aivot käyttöön.
Tässä koulutuksessa perehdymme nähin molempiin, ja saat koota itsellesi oman stressinhallinnan ensiapupakin.

Opit tunnistamaan oman stressisi ja saat välineitä sen ennaltaehkäisyyn ja palautumisen vahvistamiseen, oman mielen johtamiseen, itsen äärelle pysähtymiseen ja olennaiseen keskittymiseen.

Koulutuksen hinta 49 € + alv 24 %.

Tarvitsemme mielen taitoja niin ehkäistäksemme ylikuormitusta ja stressiä kuin palautumisesta huolehtiaksemmekin. Koulutuksessa hyödynnetään tietoisen hyväksyvän läsnäolon menetelmää (mindfulness), jonka avulla voimme harjaannuttaa mielen taitojamme, ja tulla paremmin tietoiseksi mm. ajatus- ja toimintamalleistamme eli siitä, mitä meissä itsessä ja tässä hetkessä tapahtuu.

Kouluttajana yrittäjä & Mindfulness työssä -ohjaaja Hanna-Maria Lehtonen.

Kysy lisää info@luonnonmieli.com