♥Minä-kurssin inspiroimana haluamme laittaa hyvän kiertämään:
Tiistaina 9. tammikuuta 2018 vietettiin ♥Minä-päivää!

♥Minä-päivä on teemapäivä, jota kukin voi viettää siellä missä on, ja haluamallaan tavalla. Avukseen saa halutessaan ottaa käyttöön ♥Minä-päivän alla julkaistavia materiaaleja ja harjoituksia.

Haluamme muistuttaa sinua muistamaan, että olet arvokas sellaisena kuin olet. Ota vaikka heti hetki itsellesi, ja kiitä itseäsi siitä että olet siinä. Olet nimittäin se tärkein ihminen itsellesi.

Usein kauneutta ja arvostusta itselle haetaan itsen ulkopuolelta; esim. muokataan kehoa, ostetaan tavaraa tai suoritetaan ”sit kun”-mentaliteetilla, vaikka harvemmin onni löytyy ulkopuolelta. ♥Minä-päivä on muistutus itsensä hyväksymisen ja arvostamisen tärkeydestä, itsensä äärelle pysähtymisen voimasta, ja siitä että onnen avaimet löytyvät meidän jokaisen sisältä.

Ole mukana hengessä ja klikkaa itsesi osalliseksi ♥Minä-päivän Facebook-tapahtumaan!

♥Minä-päivänä sinulla on lupa:
– pysähtyä itsesi äärelle, ja kuulostella mitä sinulle kuuluu
– antaa itsesi olla juuri sellainen kuin olet
– kiittää itseäsi, ja kertoa itsellesi, että välität
– ottaa aikaa itsellesi, fiilistellä itseäsi ja halutessasi vaikka käyttää apuna tämän tapahtuman sisällä julkaistavia maksuttomia materiaaleja.
Tämän jälkeen tee jokaisesta päivästä itsellesi ♥Minä-päivä!

heart-shape-1714807minä2pieni

Sosiaalista yhteisöllisyyttä päivän parissa voi harrastaa osallistumalla ♥Minä-päivän Facebook-tapahtumaan. Tapahtumassa julkaistaan päivän mittaan erilaisia harjoituksia ja materiaalia itsensä äärelle pysähtymisen tueksi. Voit myös jakaa hyvän sanomaa ympärillesi, esim. omien #<3minä-postailujesi muodossa. Luvassa myös kuvakisaa asian tiimoilta.

Lempeyttä ja myötätuntoa itseään kohtaan voi opetella. Jokaiselle meistä on syntynyt elämän mittaan ”sisäisiä ohjelmointeja”, jotka sisältävät esimerkiksi erilaisia uskomuksia asioista, ja vaikuttavat myös sisäisen puheemme ”laatuun” ja sisältöön. Nämä ohjelmoinnit eivät välttämättä aina ole puolellamme; esimerkiksi jos olemme menneisyydessä omaksuneet uskomuksen omasta riittämättömyydestämme, tämä uskomus toimii linssinä siihen, miten maailman näemme, ja miten puhumme itsellemme. Itsensä äärelle pysähtymällä ja tietoisen hyväksyvän läsnäolon taidoilla näistä ohjemoinneista voi alkaa tulla tietoiseksi. Hyväksyminen, myötätunnon harjoittaminen ja arvostelemattomuus vievät kohti uusien toimivampien ja meitä palvelevampien ohjelmointien synnyttämistä.

Itsensä rakastaminen ja arvostaminen ei ole keltään pois. Se ei ole vertailua tai kilpailua paremmuudesta. Päinvastoin siitä syntyvä hyvä leviää myös ympäristöön. Se on itsetuntemuksen parantamista, itsensä hyväksymistä ja kuuntelemista ja myötätunnon osoittamista itseä kohtaan – yksi mielekkään elämän peruspilareista.

Hyvin usein tipahdamme suorittamaan elämää, ja arvottamaan itseämme tekojemme tai ominaisuuksiemme kautta, sen sijaan että muistaisimme olevamme arvokkaita jo olemalla. Voi olla vaikeaa pysähtyä vain olemaan.
Helposti myös suuntaudumme itseemme puutteiden kautta. Pitäisi sitä, pitäisi tätä. Jos olisin laihempi, nätimpi, menestyneempi, terveempi, pätevämpi, vanhempi, nuorempi, parempi, jnejne.. pitäisin itsestäni enemmän.

♥Minä-päivänä voit vaihtaa näkökulmaa: Olen hyvä tällaisena kuin olen nyt.
Voisitko pyrkiä hyväksymään itsesi juuri sellaisena kuin olet, ja suhtautua lempeästi ja rakastavasti itseäni kohtaan?

Ainoa hetki, jota voit elää on tämä hetki!
Elämä tapahtuu tässä läsnäolevassa hetkessä, ja tämän hetken valinnat myös luovat tulevaisuutesi.

Muista kauneus sisälläsi ja Arvosta itseäsi ♥

Varsinaisena tapahtumapäivänä 9.1.2018 Facebook-tapahtumasivulla tapahtuu!
Luvassa esim. erilaisia läsnäolo- ja mielikuvaharjoitteita aiheeseen liittyen, kuvakisaa, pientä arvontaa ja muuta spesiaalia.
Fiilistelyä teeman puitteissa toki jo ennakkoonkin. Pysy siis kuulolla! 🙂
#<3minä # <3minäpäivä

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
valentines-day-2040959minä♥Minä-päivä sai alkunsa kolmen naisen laitettua voimansa yhteen. Ensin syntyi ”♥Minä – Löydä sisäinen kauneutesi” -kurssi, jonka innoittamana halusimme jakaa itsensä rakastamisen sanomaa laajemmallekin joukolle, ja syntyi ♥Minä-päivä.
Ihana ♥Minä-kurssi debytoi ja järjestetään Raumalla Energiahuone Enkelinkosketuksessa ke 24.1.-14.2.2018. Katso kurssista lisätietoja täältä.

Painoresoiset kuvat 1, 2, 3